Duális Képzés Információs Rendszer

Regisztráció Belépés

A Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság gondozásában jött létre a Duális Képzési Információs Rendszer, mint a hazai felsőfokú duális képzések hivatalos oldalának a http://dualisdiploma.hu/ honlap aloldala.

A DUKE rendszerével célunk, hogy az eddig a http://dualisdiploma.hu/ oldalon lévő duális képzéshez kötődő adminisztratív feladatokat átszervezzük egy webes alkalmazásba, mely rugalmas fejlesztési lehetőségeket tesz lehetővé, amely által hatékonyabb kezelési felülethez juthatnak a duális képzésben érintett felhasználók a jövőben.

Mind a felsőoktatási intézmények, mind a duális felsőfokú képzésben együttműködő partnereik ebbe a rendszerbe tudják feltölteni a képzésekkel kapcsolatos adataikat. Itt érhető el az a regisztrációs és minősítési felület, ahol a 2016/2017-es tanévben duális hallgatót fogadó partnerszervezeteknek 2015. december 15-ig van lehetőségük regisztrálni és megadni a következő duális tanévre vonatkozó adataikat.

Az oldal tartalmával kapcsolatos észrevételeiket az info@dualisdiploma.hu oldalon jelezhetik

A regisztráció linkre kattintva először felhasználóként regisztrálja magát. Ezt követően tud felhasználói fiókjában a Szervezetek menüpontra kattintva létrehozni külön felületet duális képzést indító felsőoktatási intézménynek vagy duális képzésben részt vevő együttműködő szervezetnek/vállalatnak.

Felsőoktatási intézmények

A felsőoktatási Intézményként létrehozhatja az intézmény oldalát a webes felületen. Majd a duális szakjait és ezek adatait rögzítheti az oldalon. A képzési partnerei ehhez a szakokhoz csatlakozhatnak.

Együttműködő partnerek

Miután a partnerszervezet létrehozza saját oldalát, lehetősége lesz oktatási intézmény által meghirdetett duális képzéshez csatlakozni. Itt adhatja meg a tervezett duális képzésének adatait.